c

Aanpassingen mbt corona

 

De wekelijkse lessen in de zaal gaan weer van start in september!
 
In Schiedam starten we op vrijdagmiddag 4 september, i.p.v 14.45 starten we het nieuwe seizoen om 15 uur.
Dit is een vrouwengroep en er is nog plek voor enthousiaste vrouwen die van dansen houden.
De dansruimte in SMIRTI (Schiedam) kan goed geventileerd worden, ramen en deuren kunnen open.
 
De wekelijkse lessen in de Vrije school (Rotterdam-West) starten op woensdagavond 9 september om 19.30
De dansruimte daar heeft het voordeel dat er een luchtventilatie systeem aanwezig is wat lucht van buiten naar binnen haalt en lucht van binnen naar buiten afvoert, er is dus geen sprake van re-circulatie zoals bij een airco systeem.
Het ‘doorluchten’ van de zaal lossen we op door in het hele gebouw, ook de gang, yogaruimte en praktijk de ramen en deuren open te zetten.
 
Om de dansruimtes optimaal coronaproof te laten zijn, heb ik een HEPA UV ionisatie luchtreiniger aangeschaft zodat ook in de wintermaanden de luchtkwaliteit optimaal is. In onderzoeksrapportages werd o.a. door het WHO (world health organisation) geconcludeerd dat het Covid -19 virus geïnactiveerd  wordt door UV licht (UV-C)
 
 
Belangrijkste verschil met voor de corona crisis is helaas toch wel dat iedereen zich nu van te voren dient te melden als je komt.
 
Nog een fijne review over de Zoomlessen:
 
In Coronatijd was de zoom een anker voor me: mooie thema’s waarin ik me kon verbinden met mezelf dankzij Nathalia’s heldere opdrachten geborgen in de groep die ondanks het scherm heel dichtbij voelde. 
Ik zal in september zeker weer aanhaken want ik mis het nu de zomerstop is. – Catharina