Skip to content

Aanpassingen mbt corona

We mogen weer dansen in de zaal!

 
Zomerstop gedurende de zomervakantie
 
Start nieuwe seizoen woensdaggroep is 1 september
Start nieuwe seizoen vrijdaggroep is 3 september
 
Om de dansruimtes optimaal coronaproof te laten zijn, heb ik een HEPA UV ionisatie luchtreiniger aangeschaft zodat ook in de wintermaanden de luchtkwaliteit optimaal is. In onderzoeksrapportages werd o.a. door het WHO (world health organisation) geconcludeerd dat het Covid -19 virus geïnactiveerd  wordt door UV licht (UV-C)
 
 
Belangrijkste verschil met voor de corona crisis is helaas toch wel dat iedereen zich nu van te voren dient te melden als je komt.
 
Nog een fijne review over de Zoomlessen:
 
In Coronatijd was de zoom een anker voor me: mooie thema’s waarin ik me kon verbinden met mezelf dankzij Nathalia’s heldere opdrachten geborgen in de groep die ondanks het scherm heel dichtbij voelde. 
Ik zal in september zeker weer aanhaken want ik mis het nu de zomerstop is. – Catharina